Producenci

Logo BRASS - RuppCeramika

BRASS - RuppCeramika

Przedsiębiorstwo Monier Sp. z o.o. należy do Grupy MONIER, światowego lidera w zakresie pokryć dachowych. Przez wiele lat działalności koncern ten zyskał ugruntowaną pozycję w wielu krajach na większości kontynetach.

Monier Sp. z o.o. oferuje klientom najwyższej jakości dachówki cementowe Braas i ceramiczne RuppCeramika w imponującym wyborze kształtów i kolorów - od tradycyjnych po nowoczesne, a nawet awangardowe.

Obydwie marki proponują również całościowe systemy dachowe: zarówno elementy kształtowe dopasowane do konkretnych modeli, jak i zestaw produktów służących do prawidłowego wykończenia dachu: od folii wstępnego krycia, poprzez szereg akcesoriów dachowych i elementów wykończeniowych, aż po systemy rynnowe. Całość dopasowana technologicznie, kolorystycznie i stylowo.

Monier Sp. z o.o. posiada w Polsce 3 zakłady produkcyjne oraz 4 magazyny handlowe. Dwie fabryki produkują dachówki cementowe Braas (w Opolu i Płońsku) a zakład w Przysusze produkuje dachówki ceramiczne RuppCeramika

Inspiracje

Trwa ładowanie...